Oldalak

2013. január 26., szombat

Nagyvadak 2.rész

A Budakeszi Vadaspark egy 375 hektáros erdős területen lett kialakítva, így meglehetősen nagy mozgástér jut az itt élő nagyvadaknak. A teljesség igénye nélkül, láthatunk itt medvéket, farkasokat, többféle szarvasfajt, muflont, vaddisznót.


2013. január 20., vasárnap

Budakeszi Vadaspark 1.rész

Egyhangúan telnek a szürke télies napok. Elég sok hó esett az elmúlt napokban, de mi mégis bokáig érő latyakban járunk. Új módi jött divatba - persze tisztelet a kivételnek. Sok helyen tapasztalom, hogy nem takarítják el a havat, hanem egyszerűen csak felszórják. Az így keletkezett tócsa labirintusban próbálnak meg az emberek araszolni a céljuk felé. A szilveszteri fotósétám óta nem volt időm fotózni sem, így jobb híján most ismét nyári kirándulásaim bemutatásával folytatom a blogot. Az egyik lányunk még soha nem járt a Budakeszi Vadasparkban, így egy szép nyári napon felkerekedtünk.


2013. január 5., szombat

Köd és napfény 2.rész

Az előző részben tett ígéretemhez híven, ebben a posztban a köd és a napfény közös szilveszteri játékát szeretném bemutatni néhány akkor készült fotóm segítségével.


2013. január 1., kedd

Szilveszteri fotóséta 1.rész

Izgalommal vártam az év utolsó napját. A megelőző két napban gyönyörű idő volt, de nem tudtam mit tartogat majd számomra a szilveszter. Már szokásosnak mondható, hogy igyekszem az évet fotózással zárni. Ködös, párás és nagyon hideg időre ébredtünk - ám a Nap sugarai is erősnek bizonyultak. Köd és napfény! Micsoda párosítás! Hihetetlenül szép ilyenkor a fény-árnyjáték. A célpontom idén is a Népsziget volt és a fotósétára a feleségem is elkísért. A hideg idő segítségével az erkélyen összegyűjtöttük az elmúlt napok konyhai zöld melléktermékeit. Utunk először a szigeten található kecsketelephez vezetett.