Oldalak

2012. július 22., vasárnap

Váci hangulat 3. rész

Az utcákban barangolva találtunk rá az alábbi templomra. Később itthon próbáltam beazonosítani és megtudtam, hogy ez a Görög templom.


2012. július 12., csütörtök

Váci hangulat 2.rész

Folytassuk sétánkat Vácon. A téren, a Fehérek temploma mellett van egy kis cukrászda, ahol leültünk fagyizni. Jól estek a hűsítő gombócok a hőségben. A templom tornya visszatükröződött a környező házak ablakaiban...



2012. július 6., péntek

Váci hangulat 1.rész

Lassan két hete szokatlan hőség tombol Magyarországon. Egyre-másra dőlnek meg az évszázados meleg rekordok. Az elmúlt vasárnap azon tanakodtunk a családdal mit csináljunk aznap. Maradjunk itthon vagy menjünk el valahová. A meleg kint is, bent is elviselhetetlen, ezért végül úgy döntöttünk, hogy  elmegyünk egyet Vácra sétálni. Minden cél nélkül, csak barangolni a kis utcákban, kiülni a Duna partra. Nem bántuk meg, kellemes napot töltöttünk ott el és a folyó közelsége is egész jól enyhítette a hőséget. Természetesen vittem a gépet és készítettem néhány "hangulat' fotót. A következő posztokban ezekből fogok párat feltölteni.



2012. július 2., hétfő

A Martonyi kolostor 3.rész

Ja, csak ennyi? Ezért gyalogoljak én az erdőben? Na, neee... Bizonyára sokan legyintenek így a képek láttán. Aktuális célpontunk a Martonyi Háromhegyi Pálos kolostorrom volt.

Martonyi Háromhegyi Pálos kolostor